fbpx

SALAMANDER Hebe Schiebe Tur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fereastra viitorului. Perfectiune – Made in Germany[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1139″ img_size=”large”][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1482405308194-e2ada049-8523-7″ include=”1140,1141,1142″][vc_empty_space][vc_separator color=”custom” accent_color=”#0f8ccc”][vc_custom_heading text=”V-ar putea interesa…”][vc_column_text]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_tta_tabs][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” title=”Informatii” tab_id=”info66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Brosura prezentare profil SALAMANDER Hebe schiebe tur.

(click pentru a vizualiza)

[/vc_column_text][vc_column_text]
[wppdf id=’1076′]
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-clipboard” title=”Caracteristici Tehnice” tab_id=”caracteristici66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]Usi culisante cu ridicare

Usi culisante cu ridicare: redefinesc spatiul

SALAMANDER HEBE SCHIEBE TÜR

  • Latime profil: 172 mm
  • Cercevea este drepta
  • Se poate cu deschidere simpla, basculante, oscilo-batante, pivotante, usi simple, culisante sau armonice.

SE POT ADAUGA BAGHETE ALTERNATIVE PENTRU STICLA[/vc_column_text][vc_column_text]Brosura caracteristici tehnice profil PVC SALAMANDER bluEvolution82.

(click pentru a vizualiza)

[wppdf id=’1079′][/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-spinner” title=”Culori” tab_id=”culori66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

Nimic nu este imposibil: impreuna cu specialistii germani solutiile vin natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica ideile Dumneavoastra.

Forme clasice, arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante, armonice: posibilitatile de creatie sunt nelimitate.

Totul este posibil: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa Dumneavoastra cu ferestre in tonuri vesele.
Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite.

Si toate acestea cu minime costuri suplimentare pentru o mare paleta de culori.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1123″ img_size=”large”][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-clock-o” title=”Aerisire Corecta” tab_id=”aerisire66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

O aerisire gresita poate duce la o pierdere nejustificata de caldura si la cresterea costurilor de incalzire a locuintelor.

Aerisirea insuficienta reprezinta, in timp, cauza unei umiditati ridicate in incapere. Aceasta duce la formarea condensului si mucegaiului daunator pentru sanatatea celor care locuiesc in asemenea spatii.

Printr-o aerisire corecta puteti evita pierderile de caldura precum si formarea condensului si a mucegaiului.

Deaceea, conform studiilor efectuate , va propunem doua moduri de aerisire corecta a incaperilor care va asigura nu numai un climat optim inn interior, un aport suficient de aer proaspat fara a pierde, nejustificat in perioadele reci, caldura acumulata.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1027″ img_size=”large”][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-thumbs-o-up” title=”Calitate” tab_id=”calitate66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

Profilele PVC SALAMANDER sunt :
– fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design
– agrementate potrivit normelor CE pentru toata Europa
– agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani. Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere. Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute incepand cu prestigiosul IFT Rosenheim garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.

O fereastra bine executata si montata care are in componenta profile PVC SALAMANDER, feronerie ROTO si sticla care respecta normele in vigoare trebuie sa va aduca un confort termic deosebit si de asemenea sa micsoreze semnificativ poluarea de natura sonora in casa Dumneavoastra. Exista insa cateva reguli pe care constructorul de ferestre trebuie sa le respecte iar Dumeavoastra sa stiti ca sunt respectate pentru ca materia prima de buna calitate sa duca la realizarea unui produs finit – fereastra- la aceeasi calitate. Procesul tehnologic al fabricarii ferestrei cat si montajul acesteia trebuie sa se supuna unor reguli pentru ca sa nu apara neplaceri de genul: condens, etansare proasta, pierdere de caldura mare, instabilitate in timp.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-pagelines” title=”Eco” tab_id=”eco66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

PVC-ul. Logic ecologic.

Ca un producator responsabil de profile PVC de inalta caliate si ca membru fondator al initiativei reciclatorilor Rewindo GmbH Germania ecologia este un subiect important pentru Salamander de multi ani. De aceea noi facem eforturi continue sa gasim solutii care sa rezoneze cu mediul.

PVC-ul este un material compatibil cu ecologia pentru ca fabricarea lui consuma relativ putine resurse solide si combustibil. Produsele din PVC destinate constructiilor sunt usoare, au durata mare de viata, intretinere usoara si din aceste cauze sunt considerate prietenoase cu mediul.

Mai mult, PVC-ul se recicleaza foarte bine. De mai mult de 10 ani a fost implementat un cerc inchis pentru reciclarea lui. Toate capetele si resturile ce rezulta din procesul de productie precum si ferestrele din PVC care nu mai sunt in uz sunt trimise la reciclat.

Tehnologiile Salamander – angajament catre protejarea mediului.

Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice iar fabrica isi respecta angajamentul de a avea grija de protectia mediului in intreg procesul de productie.

Specialistii nostri tin cont de cele mai noi exigente la alegerea materiei prime si in cursul procesului de productie care se desfasoara in Germania cu grija pentru resursele consumate. Acordam consiliere partenerilor nostri in faza de proiectare si executie a ferestrelor si usilor.

Faptul ca PVC-ul este 100% reciclabil este un mare plus din punct de veder ecologic, ferestrele si usile vechi constituind o valoroasa materie prima. Dupa demontare PVC-ul se poate readuce la forma de granule si poate fi utilizat pentru producerea unor noi profile fara nici o pierdere de calitate.

Balanta extraordinara ecologica a ferestrelor din PVC pe toata durata vietii acestora atesta excelentele proprietati ale acestui material modern.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-globe” title=”climAktiv Plus” tab_id=”climAktivPlus66b6-f7c4″ add_icon=”true”][vc_column_text]

AVEM O PASIUNE pentru aerul curat.

Un climat interior optim este vital, avand in vedere ca peste 90% din viata ne-o petrecem in spatii inchise. Noile materiale de constructii si izolatii, vopselele, sistemele de incalzire sau racire, ferestre termopan bine izolate duc la o modificare substantiala a proprietatilor aerului din spatiile interioare. In aceste conditii un aport de oxigen si o reglare sistematica a umiditatii aerului sunt neaparat necesare.

Dispozitivele de aerisire SALAMANDER climAktiv asigura o aerisire automata permanenta, asa numita aerisire pasiva si functioneaza pe principiul compensarii diferentei de presiune existenta intre spatiul interior si exterior.

Aerisirea corecta a fiecarei incaperi devine din ce in ce mai greu de realizat datorita programului de lucru care ne obliga de multe ori sa lipsim de acasa o mare parte din zi.In aceasta perioada, datorita surselor de umiditate din casa (flori, rufe la uscat, etc.) creste umiditatea relativa a aerului. Daca se atinge si depaseste valoarea de saturatie se va forma condens pe suprafetele mai reci .

In acest caz dispozitivul climAktivPlus va ofera solutia potrivita impotriva condensului.
Acesta poate fi prevazut cu un dispozitiv rotativ de inchidere/deschidere manuala. Prin cele doua pozitii aveti optiunea de a controla Dumneavoastra aerisirea in momentele in care aveti nevoie.

– Sunt dispozitive usor de montat pe produsul finit, nu influenteaza optic fatada.
– Asigura aerisirea de baza in spatiile cu ferestre inchise o mai lunga perioada de timp.
– Limiteaza volumul de aer, nu formeaza curent de aer in incapere.
– Datorita modului de functionare pe baza diferentei de presiune interior/exterior sunt dispozitive pasive, astfel nu e nevoie de consum de energie electrica.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_position=”center center” border_color=”#000000″ border_width=”1px”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1481711588558{border-radius: 1px !important;}”][vc_custom_heading text=”Asiguram servicii de:” font_container=”tag:h2|text_align:justify” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1481711662338{border-radius: 1px !important;}”][vc_column_text]

Va oferim montajul gratuit pentru orice comanda de tamplarie efectuata la noi in Bucuresti si Ilfov.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1136″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Va oferim transportul gratuit pentru orice comanda de tamplarie efectuata la noi valabil pentru Bucuresti si ilfov.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1136″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

La orice comanda peste 1000 ron, primiti din partea noastra plasa de tantari gratuit.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1136″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”SOLICITA OFERTA DE PRET” color=”sky” align=”center”][/vc_column][/vc_row]